Fotografene Lillian & Lena » Fotografene Lillian & Lena I Fotograf Oslo , bryllup, baby og bedrift

Ungdommen sin tid

Dere konfirmanter er så fine!

Konfirmasjonstiden er rett rundt hjørnet, det er kanskje mye som skal bli klart til en av de mest minnerike dagene til ditt barn. Det er nemmlig den dagen ditt barn blir voksen. Vi har et bra eksempel her; En smilende ung kar kom inn til oss i studio i vår og var klar til konfirmasjonsfotografering. Han hadde mange tøffe antrekk som var alt fra dress til en kul bukse og en tøff t-skjorte. Vi tok han med til bakgården vår, der vi tok noen litt spennende og tøffe bilder, også avsluttet vi med noen klassiske portretter i vår vakre park, Tøyenparken.

Konfirmanten ønsker som oftest bilder som er kule, annerledes og fine bilder til profilbilde på facebook, mens foreldre og besteforeldre har et ønske om tradisjonelt, oppstilt med bunad, dress og vakre smil. Vi ordner ønske til konfirmanten også til dere foreldre.

Vi bare ELSKER vår kule bakgård som passer perfekt til barnefotografering, konfirmasjonsfotografering, vennefotografering også bryllup! For mer info se: http://lillianoglena.no/portrett/konfirmant-fotografering/

 

2015_20746_KG_17 2015_20746_KG_19 2015_20746_KG_26 2015_20746_KG_28

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

FACEBOOK DEL|TIPS EN VENN|KONTAKT OSS|TIL TOPPEN
F ø l g   p å   F a c e b o o k
o g   i n s t a g r a m