Hele gjengen samlet

Samle hele familien til familiefotografering i Oslo. Ingen for store, ingen for små. Familie og gruppefotografering er alt fra kjernefamilien til venninnegjengen. Hvorfor ikke bestille tid til storfamilien, vi kan sette av ekstra tid til dere så dere rekker både store søsken, små søsken, foreldre og barnebarn og kanskje noen kjærestebilder av de voksne. Familiebilder er også ofte endel av en vanlig barne- eller babyfotografering, der vi bruker første del av timen for å få bilder av alle sammen.

Hva skal vi ha på oss? Dette spørsmålet får vi ofte...

Først og fremst; ta på dere noe dere er komfortable i og som gjenspeiler hvem dere er. Går dere aldri i kjole og dress er det ikke sikkert du har lyst til å ha et bilde av dere alle i det på veggen heller. Uansett hva dere velger, formellt eller casual er det lurt å ikke blande inn for mange farger/elementer. Å holde bare én fargetone er veldig lekkert, det samme kan flere sterke farger sammen. Men bestem dere for én av delene, altfor mange ulike farger kan tidvis bli rotete å se på. Er det vanskelig å samkjøre fordi dere ikke bor i samme hus eller by...... Fortvil ikke, sort-hvitt bilder redder dere fra fargeklæsj!

Her finner du vår fullstendige prisliste

Dette er prosessen

Step 01

Step 02

Ta kontakt

Fotografering

Så fort du tar kontakt med oss vil vi svare på din henvendelse og invitere deg til en samtale om din fotografering. Da får vi gitt deg all informasjonen du trenger og sikret oss at vi skaper akkurat de minnene du ønsker.

Du bestemmer om fotograferingen skal skje i studio, hjemme hos deg eller på en annen location. Uansett hvor, har vi planlagt det meste i forkant slik at selve fotograferingen går på skinner.

Step 04

Step 03

Ferdige produkter

Bestillingstime

Ca 1 uke etter fotograferingen din har vi gjort jobben med å velge ut bilder og forberedt de for fremvisning. Da møtes vi i studio eller på zoom og vi vil vise deg alle mulighetene du har og hva som blir best for akkurat dine ønsker.

Ca 4 -6 uker etter bestillingsmøtet er de ferdige bildene dine klare for henting. Du kan hente hos oss eller vi kan levere til deg mot et tillegg.

tiden står ikke stille

“Bilder er påminnelser om øyeblikk som forsvant så alt for fort”

book time nå