Fotografene Lillian & Lena » Fotografene Lillian & Lena I Fotograf Oslo , bryllup, baby og bedrift

Familiefotografering/Gruppefotografering

Hele gjengen på et fat!

Samle hele familien til familiefotografering i Oslo. 2-bente, 4-bente eller andre typer familiemedlemmer…? Ingen er for store og ingen er for små. Familie og gruppefotografering er alt fra kjernefamilien til russegjengen eller barselgruppa. Hvorfor ikke bestille tid til storfamilien, vi kan sette av ekstra tid til dere så dere rekker både store søsken, små søsken, foreldre og barnebarn og kanskje noen kjærestebilder av de voksne.

Hva skal vi ha på oss? Dette spørsmålet får vi ofte…

Først og fremst; ta på dere noe dere er komfortable i og som gjenspeiler hvem dere er. Går dere aldri i kjole og dress er det ikke sikkert du har lyst til å ha et bilde av dere alle i det på veggen heller. Uansett hva dere velger, formellt eller casual er det lurt å ikke blande inn for mange farger/elementer. Å holde bare én fargetone/fargeskala kan bli veldig lekkert, det samme kan flere sterke farger sammen. Men bestem dere for én av delene, altfor mange forskjellige farger kan tidvis bli rotete å se på. Er det vanskelig å samkjøre dere fordi dere ikke bor i samme hus/by etc… Fortvil ikke, -sh bilder redder dere fra fargeklæsj!

 Familiefotografering

Pris : kr.2100,-

Tillegg ekstra 1/2 time kr.750,-

Tillegg foto annen location : kr.700,-

Tillegg foto lørdager : kr.600,-

Her finner du vår fullstendige prisliste


 Etter fotograferingen

Ca en uke etter fotograferingen kommer dere til en bestillingstime som vi setter opp samtidig med at dere booker fotograferingen. Her får dere se et slideshow med de utvalgte bildene og vi hjelper dere med å finne de rette bildene til produktene dere ønsker. Vi kan sette sammen album, veggcollager, gavebilder, takkekort og andre signaturprodukter fra vårt studio. Alle produktene er utstilt i studio og kan sees både før og etter fotograferingen.  For tips og informasjon ta gjerne en kikk på planlegg hjemmet ditt sidene våre. Det gis 15% rabatt på våre Signatur Pakker under oppsatt bestillingstime*.

*Tilbudet er gyldig maks 3 uker etter utført fotografering.

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg hjertelig velkommen til Fotografene Lillian & Lena.

FACEBOOK DEL|TIPS EN VENN|KONTAKT OSS|TIL TOPPEN
F ø l g   p å   F a c e b o o k
o g   i n s t a g r a m