Aktfoto/Boudoir

Aktfoto og Boudoir har hatt en økende popularitet de siste årene,- kanskje i sammenheng med at flere og flere gir dette som morgengave til mannen sin. Noen ønsker bare det ene mens mange kommer for begge deler.

Pris : 2500 kr

Aktfoto

Aktfotografering er nakenfotografering der vi med lys og skygger fremhever formene i kroppen din og skjuler det du ønsker å skjule alt på en smakfull og delikat måte. Du trenger ingen erfaring for å komme til oss på aktfotografering,- vi hjelper deg med poseringer og gjør seansen til en naturlig opplevelse for deg. Aktfotografering går ofte for å være en egen kunstform og resultatene fra en slik seanse kan godt henge på veggen som et kunstfotografi eller man kan samle et utvalg i et privat eksklusivt album til sin kjære.

Når man kommer til oss for aktfotografering er det en fordel å hatt på seg løstsittende klær (helst ikke bh) slik at man ikke har noen merker i huden når fotograferingen starter. Tenkt også på at håret ditt vil være fremtredende på mange av bildene,- gjør deg derfor litt ekstra flid med det denne dagen. Ta gjerne med deg en morgenkåpe du kan ha på mellom settene. Fotograferingen er beregnet til 1,5 timer

Aktbilder behandles med diskresjon,- all redigering og produksjon foregår på huset, med unntak av enkelte album som sendes til profesjonell produksjon i utlandet. Ingen bilder fra aktfotografering blir publisert på våre nettsider uten samtykke fra modellen.

Boudoir

Mens aktfoto fokuserer på kropp og form er boudoir mer miljø, detaljer og atmosfære. Ved boudoirfotografering søker man å skape bilder fra kvinnens private gemakker (Boudoir er fransk og refererer til kvinnens private soverom/omkledningsrom) og etterligner den intime atmosfæren dette rommet hadde. Dette kan gjøres hjemme, i et hotellrom eller i et studio litt avhengig av hva slags stil man ønsker på bildene. I motsetning til akt er man som regel lettere påkledd da i form av undertøy, neglisjé, korsett, lårstrømper etc... Mange velger også å være helt avkledd, men det er opp til hver enkelt. Vårt mål er at bildene skal være smakfulle, delikate og sensuelle. Resultatet fra en boudoirfotografering er den perfekte morgengave eller fødselsdagsgave til mannen din!

Ved boudoirfoto kommer man ferdig sminket til studio eller avtalt location. Tenkt på at hår og sminke skal passe helheten. Søtt undertøy passer bedre til diskret make-up mens partysminke er flott til mer røft undertøy. Ta med flere sett undertøy og personlige detaljer som smykker, parfyme, hårbørste etc.

 Etter fotograferingen

Ca en uke etter fotograferingen kommer dere til en bestillingstime som vi setter opp samtidig med at dere booker fotograferingen. Her får dere se et slideshow med de utvalgte bildene og vi hjelper dere med å finne de rette bildene til produktene dere ønsker. Vi kan sette sammen album, veggcollager, gavebilder, takkekort og andre signaturprodukter fra vårt studio. Alle produktene er utstilt i studio og kan sees både før og etter fotograferingen.  For tips og informasjon ta gjerne en kikk på planlegg hjemmet ditt sidene våre. Det gis 10% rabatt på våre Signatur Pakker under oppsatt bestillingstime*.

*Tilbudet er gyldig maks 3 uker etter utført fotografering.

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg hjertelig velkommen til Fotografene Lillian & Lena.