Yeeej

Dette blir gøy!

Dine gode minner

Livets små øyeblikk et verdt å

spare på. Både i hjertet og i

bilder.

FAQ

Jeg vet ikke hva jeg skal ha med/på meg på fotograferingen,- får jeg hjelp?

Når bør jeg bestille time?

Ja, så fort du har booket din time vil du få timebekreftelse og tilsendt informasjon om akkurat din fotografering. Har du fortsatt ubesvarte spørsmål etter det er det bare å ta kontakt.

Er du fleksibel og tilgjengelig på dagtid ukedager er det mulig å få fotografering i løpet av 1 uke eller 2 utenom høysesong. Nyfødtfotografering og bryllupsfotografering bør bookes i god tid, da dette er fotograferinger som tar lengre tid og derfor kan være vanskelig å få til på kort varsel.

Sent ute? Ring oss og hør!

Hva kommer totalen på?

Hvordan får jeg sett bildene mine?

Hos oss betales fotograferingen og selve bildene dere ønsker å bruke hver for seg. Det vil si at du kan velge helt selv hva du ønsker å sitte igjen med. Vi har løsninger som passer både små og store budsjetter.

Hos oss vil du ikke bli sittende alene med alle valgene! Vi inviterer deg til et bestillingsmøte ca 1 uke etter fotograferingen. Her hjelper vi deg med å finne de beste bildene til ditt bruk og budsjett. Du vil få god informasjon om hvordan du forbereder deg til møtet og hva du bør tenkte på. Vi har kompentanse på akkurat hva som passer sammen og hvordan du får de beste løsningene for dine ønsker og behov. Dette blir en gøy time!

Vi samler på

Livets små, og store, begivenheter