Bilde av baby som ligger på ryggen. Bildet er i sh
Babygutt med sixpence og bukseseler
Smilende baby liggende på teppe
1 4
1 4

Herlig babyfotografering!

Små lubne hender og ruller på på mage & lår,- en enkel tann som stikker frem og som syntes når de ler. Herligere blir det ikke. Vi i Fotografene Lillian & Lena har lang erfaring med babyfoto og dette er noe av det gøyeste vi vet.

Babyfotografering hos oss skjer i et oppvarmet studio, eller om dere ønsker, ute i det fri. Vårt studio befinner seg sentralt i Oslo, men allikevel nær naturskjønne omgivelser midt i mellom Botanisk Hage og Tøyenparken. Vi legger opp til at fotograferingen tar ca 1 time og det er anledning til flere skift. Små babyer varer ikke så lenge foran kamera og det er ofte de første 20 minuttene som gir oss de største smilene. Pass på å velge et tidspunkt på dagen da sannsynligheten for at barnet er opplagt er størst!

For vår fullstendige prisliste gå til priser

Dette er prosessen

Step 01

Step 02

Ta kontakt

Fotografering

Så fort du tar kontakt med oss vil vi svare på din henvendelse og invitere deg til en samtale om din fotografering. Da får vi gitt deg all informasjonen du trenger og sikret oss at vi skaper akkurat de minnene du ønsker.

Du bestemmer om fotograferingen skal skje i studio, hjemme hos deg eller på en annen location. Uansett hvor, har vi planlagt det meste i forkant slik at selve fotograferingen går på skinner.

Step 04

Step 03

Ferdige produkter

Bestillingstime

Ca 1 uke etter fotograferingen din har vi gjort jobben med å velge ut bilder og forberedt de for fremvisning. Da møtes vi i studio eller på zoom og vi vil vise deg alle mulighetene du har og hva som blir best for akkurat dine ønsker.

Ca 4 -6 uker etter bestillingsmøtet er de ferdige bildene dine klare for henting. Du kan hente hos oss eller vi kan levere til deg mot et tillegg.

tiden står ikke stille

“Bilder er påminnelser om øyeblikk som forsvant så alt for fort”

book time nå