Bryllupsfotograf = din dag i bilder

Å ha med seg en profesjonell bryllupsfotograf på den store dagen kan være den beste investeringen man foretar i bryllupsplanleggingen. For når dagen er over og brudekjolen er hengt bort er det bryllupsbildene du sitter igjen med,- og det er disse som vil være de viktigste minnene dine fra denne dagen resten av livet. Vi i Fotografene Lillian & Lena vil gjøre alt vi kan for at resultatet fra bryllupsfotograferingen skal bli det beste du kan tenke deg og på dine premisser, og i samarbeid med oss finner vi et fotograferingsted som passer for akkurat dere.

Vårt tilbud innen bryllupsfotografering strekker seg fra enkle portrettseanser til heldagsfotografering. Nedenfor finner dere  bryllupspakkene vi tilbyr og et galleri med noen av våre bryllupsbilder.

Bryllupsfotografering:

I grunnpakken setter vi av ca 1,5 timer til fotograferingen.  Om det er ønskelig med bryllupsfotografering i naturskjønne omgivelser ligger vårt studio like ved Botanisk Hage, ønsker dere urbane bilder ligger Grunerløkka en kort spasertur unna. Vi kan også komme til en annen ønsket bryllupslocation i Oslo mot et tillegg på kr.700,-. Inkludert i fotograferingen er et privat nettgalleri for bildene dine(ca 150 stk) på våre sider.

Pris kr: 5500,- *

Bryllupsfotografering og vielse:

Her følger vi med dere under vielsen og fotograferer fra inngang til utgang av kirken/vielsessted og deretter drar vi til valgt location for å ta selve bryllupsfotograferingen. I denne pakken er det inkludert  ca 3 t fotografering og et privat nettgalleri på våre sider med ca 250 utvalgte bilder.

Pris kr: 9900,- *

Halvdags bryllupsfotografering:

Denne pakken inneholder ca 6 t fotografering og dere bestemmer selv når vi skal starte. I denne pakken er det inkludert et 10 blads coffe-bok style montasjealbum 25x25cm og 40 takkekort. Dere får også tilgang til et privat bildegalleri på våre nettsider med ca 300 utvalgte bilder.

Pris kr: 35.000,-/38.000(inkludert digitalfiler) *

Heldags bryllupsfotografering: 

På en heldagsfotografering er vi med dere gjennom hele dagen og dokumenter alt fra frisøren til kakeskjæringen. Vi fotograferer 10-12 timer. I denne pakken er det inkludert 40 takkekort og et 15 blads coffe-bok style montasjealbum 25x25cm.  Dere får også tilgang til et privat bildegalleri på våre nettsider med ca 600 utvalgte bilder.

Pris kr: 55.000 (*inkludert digitale filer)

Bryllup ukedag:

15% rabatt - Vi digger den store dagen på fredager

* Alle pakkeløsingen inkluderer et møte i forkant av bryllupsfotograferingen der vi sammen finner ut hva slags stil dere ønsker på bildene deres og hvor dere vil fotografere. Kjøretillegg utenfor Oslo tilkommer med faste takster på kr.350,- pr.30 min. Digitalfilene inkludert i hel/heldagsfotografering gjelder alle filene brukt i album og takkekort.

Vær tidlig ute med bestillingen din, husk at enkelte dager er mer populære enn andre! Ved bestilling betales et depositum på kr. 3500,-. Dette kommer til fratrekk når fotograferingen betales. Avbestilling må skje senest 4 mnd før fotograferingen, avbestilling etter dette medfører tap av depositum.

Her finner du vår fullstendige prisliste.