Bilde av jente i et fotostudio som holder hendene for øyene
Kunsterisk bilde av en jente i bar overkropp som ser ned. Bildet er i sh og fokus er på øyenvippene.
Portrett av en gutt på 6 år, tatt i studio. Gutten ser i kamera og har på blå genser
1 5
1 5

barnefoto i Oslo

fantastiske uttrykk

og naturlige smil

Vi i  Fotografene Lillian & Lena har lang erfaring med å fotografere barn og babyer, og vi vet hvilke knapper vi skal trykke på under en barnefotografering for å få de bildene vi ønsker oss. Like viktig som kreativitet er kvalitet, og om du har ideer eller ønsker i forhold til ditt drømme bilde vil vi gjøre det vi kan for å innfri. For oss er det ingenting som er viktigere enn at dere får nydelige barnebilder dere kan glede dere over for alltid.

Vi legger opp til at barne- og babyfotograferingen tar ca 1 time og det er anledning til flere skift. For de minste er det ofte de første 20 minuttene som gir oss de største smilene. Pass på å velge et tidspunkt på dagen da barnet er mest opplagt! Ønsker du å flytte fotograferingen utendørs har vi fine områder i nærmiljøet,- eller vi kan komme hjem til dere for mer personlige bilder.

Se flere bilder på søskenfotograferingfamiliefotografering og locationbilder.

 Her finner du vår fullstendige prisliste

Dette er prosessen

Portrettbilde av gutt hos fotografen i shorts og jeans

Step 01

Step 02

Ta kontakt

Fotografering

Så fort du tar kontakt med oss vil vi svare på din henvendelse og invitere deg til en samtale om din fotografering. Da får vi gitt deg all informasjonen du trenger og sikret oss at vi skaper akkurat de minnene du ønsker.

Du bestemmer om fotograferingen skal skje i studio, hjemme hos deg eller på en annen location. Uansett hvor, har vi planlagt det meste i forkant slik at selve fotograferingen går på skinner.

Step 04

Step 03

Ferdige produkter

Bestillingstime

Ca 1 uke etter fotograferingen din har vi gjort jobben med å velge ut bilder og forberedt de for fremvisning. Da møtes vi i studio eller på zoom og vi vil vise deg alle mulighetene du har og hva som blir best for akkurat dine ønsker.

Ca 4 -6 uker etter bestillingsmøtet er de ferdige bildene dine klare for henting. Du kan hente hos oss eller vi kan levere til deg mot et tillegg.

tiden står ikke stille

“Bilder er påminnelser om øyeblikk som forsvant så alt for fort”

book time nå