Ungdommens time

Konfirmantfotografering er ungdommens time, - men vi tar hensyn til at alle ønsker blir innfrid både fra konfirmanten selv og foreldre. Dagens konfirmanter ønsker seg gjerne kule bilder som kan brukes i sosiale medier mens mor&far vil ha tradisjonelle bunadbilder til å henge på veggen. Vi i Fotografene Lillian & Lena sørger for at alle blir fornøyd. Bilder av konfirmanter blir ofte best på location og med Botanisk Hage i Oslo som nærmeste nabo kan vi kombinere både location og studiobilder uten tillegg i prisen om dere ønsker det.

Du finner fullstendig prisliste her

 

Dette er prosessen

Step 01

Step 02

Ta kontakt

Fotografering

Så fort du tar kontakt med oss vil vi svare på din henvendelse og invitere deg til en samtale om din fotografering. Da får vi gitt deg all informasjonen du trenger og sikret oss at vi skaper akkurat de minnene du ønsker.

Du bestemmer om fotograferingen skal skje i studio, hjemme hos deg eller på en annen location. Uansett hvor, har vi planlagt det meste i forkant slik at selve fotograferingen går på skinner.

Step 04

Step 03

Ferdige produkter

Bestillingstime

Ca 1 uke etter fotograferingen din har vi gjort jobben med å velge ut bilder og forberedt de for fremvisning. Da møtes vi i studio eller på zoom og vi vil vise deg alle mulighetene du har og hva som blir best for akkurat dine ønsker.

Ca 4 -6 uker etter bestillingsmøtet er de ferdige bildene dine klare for henting. Du kan hente hos oss eller vi kan levere til deg mot et tillegg.

tiden står ikke stille

“Bilder er påminnelser om øyeblikk som forsvant så alt for fort”

book time nå