Konfirmantbilder i studio eller ute i det fri

Konfirmasjonen er gjerne en dag man husker resten av livet. Derfor er det fint med bilder av konfirmanten som kan henges på veggen, legges i album og brukes som takkekort.

konfirmasjonfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena01

Dagens ungdom vil gjerne ha litt flere bilder enn bare det tradisjonelle bunadsbildet. Derfor tar vi noen i finstasen, og noen litt mer hverdagslige. 

konfirmasjonfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena05 konfirmasjonfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena08

Man får også flotte bilder til takkekortene, som er vanlig å sende ut etter at dagen er overstått. Foreldre kan gjerne bli med på noen av bildene, så har man et familiebilde også.

konfirmant_oslo_fotograf1 konfirmasjonfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena28Konfirmanten selv setter også pris på å få bli avbildet av en profesjonell fotograf som får frem de beste sidene. Da har man muligheten til å få bilder som kan brukes til Facebook, Instagram og andre sosiale medier senere.

utendørs,konfirmant, portetter, miljø

konfirmasjonfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena20

Et godt argument for å sette bort jobben til fagfolk, er at ungdommen ofte er mer medgjørlige mot profesjonelle, og man slipper småkrangling og sure miner når bildene skal tas. Ikke alle er like komfortable foran kameraet og trives med å bli tatt bilde av, men med proffe fotografer og avslappet stemning får man fine bilder på kort tid.

Man kan gjerne kombinere både studiobilder, med bilder tatt utendørs. Vi har Botanisk hage rett utenfor døren, som er et fantastisk bakteppe for alle type bilder. Har dere en fin hage, eller et annet sted hvor dere synes det er spesielt fint, kommer vi gjerne ut på location. 

konfirmasjonfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena12

Det holder med to skift for en konfirmantfotografering. Ett i finstasen, og ett mer avslappet. Velg klær du føler deg fin og vel i. Sminke og hår gjør du akkurat som du vil med, det viktigste er at du føler deg vel og som deg selv.

PrintØnsker du konfirmasjonbilder i studio eller ute i det fri? Ta gjerne kontakt med oss her!

 

Share this story