Fotografene Lillian & Lena » Fotografene Lillian & Lena I Fotograf Oslo , bryllup, baby og bedrift

Vi feirer 10 år med å gi bort 10 gratis fotograferinger

Hipp Hipp Hurra!!!! I år feirer Fotografene Lillian & Lena 10-års jubileum. Vi er både veldig ydmyke og veldig takknemlige overfor alle dere som har gjort det mulig for oss å holde på med det vi elsker i over 10 år her i Sofienberggata. I løpet av disse 10 årene har vi lært oss mye om hvordan vi kan gi dere kunder en best mulig opplevelse og et resultat dere kan glede dere over i mange år. Det siste året har spesielt gått med til å forenkle bestillingsprosessen for dere og til å sette sammen produktpakker vi føler dekker de fleste behov. Vi har valgt å fokuserer på å tilby unike profesjonellle produkter som fremhever akkurat dine bilder,- og dette har vist seg å være en suksess!

For å takke alle dere som har fulgt oss gjennom disse årene og gjort det mulig for oss å utvikle den bedriften vi er i dag feirer vi 10 års jubileet med å gi bort 10 gratis fotograferingstimer. Nærmere informasjon om hvordan dette vil bli gjort og hva slags type fotograferinger (..spennende..) blir annonsert på vår blogg, facebookside og på instagram i løpet av de neste ukene. Følg med, følg  med…. :o) 10-år_ballonger

  • February 14, 2016 - 11:59 am

    Aud Tønnessen - Hei,
    vi skulle ha fotografert vår datter på 14 i hardangerbunad før hun vokser helt ut av den. Denne bunaden har både min søster og jeg hatt før, og jeg vil derfor gjerne ha et veldig enkelt bilde i henne i helfigur, ikke noe fancy, men slik at det er nokså likt de øvrige. Dette er ikke konfirmasjonsbildet, for hun få sydd ny bunad nå til den anledning. Hva vil en slik enkel fotografering koste?
    Vennlig hilsen Aud TønnessenReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

FACEBOOK DEL|TIPS EN VENN|KONTAKT OSS|TIL TOPPEN
F ø l g   p å   F a c e b o o k
o g   i n s t a g r a m