Tidløse minner!

Våre fotografer som står for nyfødtfotografering vet hvordan de skal legge til rette for å få de beste bildene,- nyfødtfotografering er en kunst som vi har spesialisert oss på. Nyfødtfoto bør skje i  løpet av de 12 første dagene, -helst mellom 6-9 dager. Da sover babyen mye og tyngre, -muligheten for å ta den typen bilder man ønsker er derfor større. Venter man lenger begynner de å strekke seg ut, og mange får i tillegg hormon(melke)utslett etter 10-14 dager. Nyfødtfotografering i vårt studio foregår i et godt oppvarmet rom og med lett tilgang til rekvisitter. Vi setter av ca 2 -3 timer til dere slik at det er tid til kos, mating, stell etc.. Det er også mulighet for søsken og familiebilder om man ønsker det. Nyfødtfotografering bør bookes i løpet av svangerskapet slik at vi har plass til dere når babyen er kommet.  

Nyfødtfotografering

Pris kr.2400,-

Tillegg for søsken/familiebilder kr.200,-

Tillegg for hjemmefotografering Oslo kr.700,-

Uføres ikke på lørdager

Her finner du vår fullstendige prisliste

 

 Etter fotograferingen

Ca en uke etter fotograferingen kommer dere til en bestillingstime som vi setter opp samtidig med at dere booker fotograferingen. Her får dere se et slideshow med de utvalgte bildene og vi hjelper dere med å finne de rette bildene til produktene dere ønsker. Vi kan sette sammen album, veggcollager, gavebilder, takkekort og andre signaturprodukter fra vårt studio. Alle produktene er utstilt i studio og kan sees både før og etter fotograferingen.  For tips og informasjon ta gjerne en kikk på planlegg hjemmet ditt sidene våre. Det gis 15% rabatt på våre Signatur Pakker under oppsatt bestillingstime*.

*Tilbudet er gyldig maks 3 uker etter utført fotografering.

Har du spørsmål om nyfødtfotografering i Oslo eller Akershus kan du bruke "kontakt oss" linken under her eller ringe oss på 21 94 85 20.

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg hjertelig velkommen til Fotografene Lillian & Lena.