Fotografene Lillian & Lena » Fotografene Lillian & Lena I Fotograf Oslo , bryllup, baby og bedrift

Barnefotografering

Fantastiske uttrykk!

Vi i  Fotografene Lillian & Lena har lang erfaring med å fotografere barn og vet hvilke knapper vi skal trykke på under en barnefotografering for å få de bildene vi ønsker oss. Alle våre fotografer er  opptatt av kreativ kvalitet, og om du har ideer eller ønsker i forhold til ditt drømmebilde vil vi gjøre det vi kan for å innfri. For oss er det ingenting som er mer viktig enn at dere får foreviget et magisk øyeblikk akkurat slik dere vil ha det.

Vi legger opp til at fotograferingen tar ca 1 time og det er anledning til flere skift. For de minste er det ofte de første 20 minuttene som gir oss de største smilene. Pass på å velge et tidspunkt på dagen da barnet er mest opplagt! Ønsker du å flytte fotograferingen utendørs har vi fine områder i nærmiljøet,- eller vi kan komme hjem til dere for mer personlige bilder. Se flere bilder på søskenfotograferingfamiliefotografering og locationbilder.

 Barnefotografering

Pris : 1800

Tillegg for søsken/familie kr.300,-

Tillegg for hjemmefotografering/annen location kr. 700

Tillegg fotografering lørdag kr.600,-

Her finner du vår fullstendige prisliste


 Etter fotograferingen

Ca en uke etter fotograferingen kommer dere til en bestillingstime som vi setter opp samtidig med at dere booker fotograferingen. Her får dere se et slideshow med de utvalgte bildene og vi hjelper dere med å finne de rette bildene til produktene dere ønsker. Vi kan sette sammen album, veggcollager, gavebilder, takkekort og andre signaturprodukter fra vårt studio. Alle produktene er utstilt i studio og kan sees både før og etter fotograferingen.  For tips og informasjon ta gjerne en kikk på planlegg hjemmet ditt sidene våre. Det gis 15% rabatt på våre Signatur Pakker under oppsatt bestillingstime*.

*Tilbudet er gyldig maks 3 uker etter utført fotografering.

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg hjertelig velkommen til Fotografene Lillian & Lena.

FACEBOOK DEL|TIPS EN VENN|KONTAKT OSS|TIL TOPPEN
F ø l g   p å   F a c e b o o k
o g   i n s t a g r a m