Gravidfotografering – minner for livet

Det blir stadig mer populært å ha bilder fra noen av de mest magiske månedene i sitt liv. Dette er spennende for både mor og barn å se tilbake på i ettertid.

De fleste velger èn fotografering, mens noen ønsker å ta bilder gjennom hele svangerskapet, da gjerne rundt fem fotograferinger.

gravid_akt_fotografenelillianoglena_11gravid,akt,boudoirfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena07gravid,akt,boudoirfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena12Om du skal ha en fotografering anbefaler vi at du kommer når du selv synes at magen er fin og du føler deg vel. Gjerne mellom uke 32-36, så den synes godt. Det er greit å gjøre det før man får vann i kroppen, og mens man fortsatt føler man har overskudd. Man kan selvsagt ta med seg både søsken og pappa på bildene.

GravidGravidGravid

Forberedelser til gravidfotografering

Her er det helt opp til deg hvordan du velger å kle deg. Noen ønsker å vise mye kropp og ta aktfoto, mens andre ønsker å være påkledd. Om man vil ha klærne på er det finest med tettsittende klær, så magen kommer til sin fulle rett.

Om man skal ta aktbilder er det lurt å huske på at man ikke skal ha på stram BH og sokker som setter igjen merker på huden. Vi har også masse stoffer og tyll som man kan drapere kroppen i, slik at man ikke føler seg så naken. Det skaper også en vakker dimensjon til bildene.

Hver årstid har sin sjarm, og bildene trenger ikke bli tatt inne i studio. Vi har Botanisk hage rett utenfor døren, som er en fin bakgrunn for bilder. Det finnes også mange andre steder rundt i Oslo som gir et flott bakteppe. Om det er snø i luften eller løv på bakken kan dette gi flotte farger og nydelig lys. Når det kommer til sminke og hår anbefaler vi at du møter ferdig stylet og pent sminket.

gravid,akt,boudoirfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena13Til slutt kan vi også tipse om en stylet shoot, også kalt temafotografering. Mange velger å avsløre kjønnet på denne måten, med gassballonger i tradisjonelle farger.

Er du interessert i gravidfotografering? Ta kontakt med oss for mer informasjon!  

 

Share this story