Familiefotografering på 1-2-3

La oss ta de fine familiebildene!  Etter over ti år har vi mange tips og triks som får frem de største smilene hos store og små 🙂

Familiefotografering

Vi oppfrodrer dere til å ha det gøy med barna slik at bildene blir mest mulig naturlig. Fortell gjerne barna i forkant at vi skal leke og ha det morsomt,- da kommer smilene naturlig på bildene. Vi vil stå for selve underholdningen og vi vet hvike knapper vi skal trykke på for å få frem latteren. Vi starter ofte med familiebildene så det kan være lurt å ha første antrekket på når dere kommer,- eventuellt skifte her før timen.

En stor del av det visuelle aspektet er valg av klær. Pass på at dere matcher hverandre i stil og farger,- to skift holder lenge for hele familien . Spør oss gjerne på forhånd om du vil ha tips til antrekk!

Familiefoto_osloPå selve dagen er det viktig at hele familien kommer uthvilte og opplagte. Er barna små, snakk gjerne med dem og forbered dem på det som skal skje. Barna synes det er stas å bli inkludert og gleder seg kanskje litt ekstra.

Bildene skal speile dere som familie, si gjerne i fra på forhånd om dere har ideer dere vil sette ut i livet. Bildene trenger ikke være stive og «rett opp og ned», men kan gjerne være morsomme og avslappet.

Familiefotografering_2

Husk på at dette er bilder som gjerne vil henge fremme i mange år fremover. Derfor kan det være lurt å tenke på hvilke type bilder man ønsker, og at de skal passe inn i hjemmet. Tenk derfor litt på hvilken vegg du ønsker å henge opp bildene på, og hvilke størrelser du ønsker.

Man kan med stort hell ta bildene utendørs. Kanskje dere har et spesielt sted som familien er ekstra knyttet til? 

Familiefotografering er en hyggelig opplevelse for store og små og gir nydelige minner!

Ta kontakt om du er interessert i familiefotografering i Oslo og omegn.

 

Share this story