Tid for bryllupsfotografering

Bryllupsdagen er for mange en av livets aller viktigste og lykkeligste dager. Bryllupsdagen går dessverre altfor fort, men med bilder kan man se tilbake på den resten av livet. Det er viktig å velge en fotograf man får god kjemi med, og som tar den type brudebilder dere ønsker dere. Ta gjerne en uforpliktende prat med oss først, for å være helt sikker på at du velger rett fotograf til en av livets viktigste dager.

Bryllup, Nordstrand Kirke & Villa Malla
Bryllup, Nordstrand Kirke & Villa Malla

For at fotografen skal være så selvgående som mulig under bryllupsdagen, og at dere får slappet av og nytt dagen er det viktig å ha det meste avklart på forhånd. Derfor er en samtale med oss i forkant av bryllupet noe vi alltid har.

Mange har et klart bilde av hvilken stil de ønsker på bildene, mens andre ønsker å komme frem til noe i samarbeid med fotografene. En profesjonell fotograf tar seg tiden med å bli kjent med brudeparet og deres stil, slik at man får de bryllupsbildene paret ønsker seg.

bryllupfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena30

 

Ikke sett bort jobben til noen som ikke har peiling

Du har bare en sjanse til å fange en av livets viktigste dager. Mange tenker kanskje at fotograf er en stor utgift på toppen av alt sammen, og setter bort jobben til «en onkel som liker å ta bilder». Husk at det ligger mange års trening både når det gjelder vær/lysforhold og komposisjon av bilder for å bli en god bryllupsfotograf. Få husker akkurat hvor god maten var eller hvilken vin dere drakk om noen år,- invester heller litt ekstra i bildene dine. Bilder fra en av livets lykkeligste og største dager er noe du kommer til å sette pris på hele livet. Når brudekjolen er hengt bort er det bryllupsbildene du sitter igjen med.

bryllupfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena36

Vi er opptatt av å få med både de små og de store detaljene fra dagen, velge riktig setting og bakgrunn for bildene og guide dere gjennom “tilfeldige” poseringer. Alt dette for å få frem en magisk atmosfære i bryllupsbildene.

Vår nærmeste nabo er Botanisk hage, som gir et fantastisk vakkert bakteppe til bryllupsbildene. Men vi drar like gjerne på andre locations i Oslo eller landet forøvrig.

 

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat rundt bryllupsfotografering.

 

Share this story