Fotografene Lillian & Lena » Fotografene Lillian & Lena I Fotograf Oslo , bryllup, baby og bedrift

Nyfødtfotografering

Tidløse minner!

Våre fotografer som står for nyfødtfotografering vet hvordan de skal legge til rette for å få de beste bildene,- nyfødtfotografering er en kunst som vi har spesialisert oss på. Nyfødtfoto bør skje i  løpet av de 12 første dagene, -helst mellom 6-9 dager. Da sover babyen mye og tyngre, -muligheten for å ta den typen bilder man ønsker er derfor større. Venter man lenger begynner de å strekke seg ut, og mange får i tillegg hormon(melke)utslett etter 10-14 dager.

Nyfødtfotografering i vårt studio foregår i et godt oppvarmet rom og med lett tilgang til rekvisitter. Vi setter av ca 2 -3 timer til dere slik at det er tid til kos, mating, stell etc.. Det er også mulighet for søsken og familiebilder om man ønsker det. Nyfødtfotografering bør bookes i løpet av svangerskapet slik at vi har plass til dere når babyen er kommet.

 

Nyfødtfotografering

Pris kr.2400,-

Tillegg for søsken/familiebilder kr.200,-

Tillegg for hjemmefotografering Oslo kr.700,-

Uføres ikke på lørdager

Her finner du vår fullstendige prisliste

 


 Etter fotograferingen

Ca en uke etter fotograferingen kommer dere til visningstime som vi setter opp samtidig med at dere booker fotograferingen. Visningstimen er deres mulighet til å få bildene dere ønsker tilpasset akkurat dere. Her ser vi på utvalgte bilder og formater, takkekort og design, album, collage og eventuellt andre ting som dere lurer på. For tips og informasjon ta en kikk på planlegg hjemmet ditt sidene våre. Etter visningstimen får du tilgang til ditt personlige webgalleri på våre hjemmesider. Her finner du alle de utvalgte bildene fra fotograferingen din og det er gjort enkelt for deg å markere favoritter, bilder du vil ha i album, collager etc. Bestilling av bilder gjøres direkte i nettløsningen eller på mail. Det gis 15% rabatt på våre Signatur Pakker under oppsatt visningstime og de 6 neste dagene*.

*Tilbudet er gyldig maks 3 uker etter utført fotografering.

Har du spørsmål om nyfødtfotografering i Oslo eller Akershus kan du bruke “kontakt oss” linken under her eller ringe oss på 21 94 85 20.

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg hjertelig velkommen til Fotografene Lillian & Lena.

FACEBOOK DEL|TIPS EN VENN|KONTAKT OSS|TIL TOPPEN
F ø l g   p å   F a c e b o o k
o g   i n s t a g r a m