Fotografene Lillian & Lena » Fotografene Lillian & Lena I Fotograf Oslo , bryllup, baby og bedrift

Om oss

Disse hyggelige menneskene møter du hos oss!

 

Fotografene Lillian & Lena ble startet i 2006 av fotografene Lillian Hjellum og Lena Gill. Etterhvert som årene har gått har vi utvidet med flere fotografer, lærlinger, bildebehandlere og dyktige hender som monterer det som settes sammen hos oss. 90% av det vi leverer av produkter blir ferdigstillt på huset så vi har godt kontroll på produksjonsprosessen fra A- Å.

 

IMG_0144_1_1Lillian Hjellum

Lillian er en allsidig fotograf med hovedfokus på barn, bryllup, familier og bedrifts portetter. Lillian får de fleste til å slappe av med sitt gode humør og engasjerte personlighet. Lillian har også hovedansvaret for opplæring av lærlingene våre.

 

IMG_0194_1

Lena Gill

Lena fotograferer også det meste, men har en egen passion for de aller minste. Lena passer på at alt det administrative i studio er som det skal og har stort sett oversikten over det meste som foregår på huset. Lena er tidligere rammemaker og  har utviklet rammeprodukter for våre leverandører som nå selges til alle fotografer i Norge.

IMG_0126_1

Karina Rønning

Karina fotograferer barn, familier og bryllup. Du møter henne ofte på lørdager. Karina skifter hårfarge ganske ofte,så bildet kan lyve til neste besøk. Karina redigerer også når det trengs og er oftere å se i jula enn andre tider på året.

 

IMG_0169_1

Kasia Zydek

Kasia er vår superwoman,- ingen oppgave for liten og ingen for stor. Kasia gjør alt av produksjon; fra bildebehandling til montering og laminering av bilder. Om det er støv på bildet slipper det ikke unna det skarpet blikket hennes. Kasia har kontroll på det meste på huset også fakturering og administrasjon.

 

IMG_0231_1Rina Aspmo

Rina er vår gledesspredende fotograflærling som sørger for at det alltid er godis å spise i studio og musikk å høre på. Rina fotograferer familier, barn og utdrikningslag og er med på de fleste andre ting som foregår i studio.

FACEBOOK DEL|TIPS EN VENN|KONTAKT OSS|TIL TOPPEN
F ø l g   p å   F a c e b o o k
o g   i n s t a g r a m