Fotografene Lillian & Lena » Fotografene Lillian & Lena I Fotograf Oslo , bryllup, baby og bedrift

Hva sier våre kunder?

Det første man bør gjøre når man er på jakt etter en fotograf er å se hva slags bilder denne fotografen tar. Samsvarer det med det du ønsker og har forestillt deg? Alle fotografer har en stil som gjerne definerer de og sier mye om hva du kan forvente deg av bildene som vil bli tatt. Derfor er det utrolig viktig at den du velger har samme stil som det du ønsker deg!

Leter du blandt flere fotografer og ikke finner bilder du liker på websidene deres bør du fortsette letingen. Det er nemlig lite sannsynlig at dine bilder skal  få et helt annet utrykk/resultat enn det du har sett av arbeider fra respektive fotograf.

Har du derimot funnet din favoritt og er klar til å booke time kan det være ekstra betryggende å lese hva andre kunder sier. Da kan du sjekke Facebook sider, Google og andre referanse steder,- på de samme stedene finner du selvfølgelig hva våre kunder sier om oss. I i tillegg har vi tatt med 4 familier som har vært hos oss ved flere forskjellige anledninger og bedt de utdype litt mer om opplevelsen de har hatt med oss. Dette deler de med deg her.

FACEBOOK DEL|TIPS EN VENN|KONTAKT OSS|TIL TOPPEN
F ø l g   p å   F a c e b o o k
o g   i n s t a g r a m