Fotografene Lillian & Lena » Fotografene Lillian & Lena I Fotograf Oslo , bryllup, baby og bedrift

Utdrikningslag

En gøy opplevelse både for den kommende bruden og resten av utdrikningslaget!

Fotografene Lillian & Lena har solid erfaring som fotograf for utdrikningslag. Vi har en lang portefølje fornøyde kunder som valgte oss til fotograf for deres utdrikningslag, og mange kommer igjen ved neste anledning.  Som fotograf for utdrikningslag har vi bistått med alt fra gruppefotografering, morsomme kalendere og sensuelle bilder til morgengaven.

Med vårt studio sentralt plassert i Oslo er vi en perfekt innlegg i dagen. De aller fleste bruker anledningen til å gi bruden en morgengave til mannen ( f.eks kalender eller et “secret box” album med litt mer sensuelle bilder…), men det kan også være morsomt for alle enkeltvis å ha en kort tur foran kamera som en fin anledning til å få tatt et profesjonellt portrettfoto! Eller hva med et fellesbilde av vennegjengen eller bestevennene? Under kan du se noen eksempler på hva vi gjør under en utdrikningslagsfotografering.

 

 

Vi har glimt i øyet, og er opptatt av god kundeservice og ikke minst å gi bruden er verdig minne fra dagen.  Har du spørsmål om vårt tilbud som fotograf til utdrikningslag, eller ønsker å bestille – kan du bruke “kontakt oss” linken under.

 

 Fotografering utdrikningslag

Pris : kr.2000,-

Tillegg ekstra 1/2 time kr.750,-

Tillegg foto annen location : kr.700,-

Tillegg foto lørdager : kr.400,-

Her finner du vår fullstendige prisliste


 Etter fotograferingen

Ca en uke etter fotograferingen kommer dere til visningstime som vi setter opp samtidig med at dere booker fotograferingen. Visningstimen er deres mulighet til å få bildene dere ønsker tilpasset akkurat dere. Her ser vi på utvalgte bilder og formater, takkekort og design, album, collage og eventuellt andre ting som dere lurer på. For tips og informasjon ta en kikk på planlegg hjemmet ditt sidene våre. Etter visningstimen får du tilgang til ditt personlige webgalleri på våre hjemmesider. Her er det gjort enkelt for deg å markere favoritter, bilder du vil ha i album, collager etc. Det gis 15% rabatt på våre Signatur Pakker under oppsatt visningstime og de 6 neste dagene*.

*Tilbudet er gyldig maks 3 uker etter utført fotografering.

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg hjertelig velkommen til Fotografene Lillian & Lena.

 

FACEBOOK DEL|TIPS EN VENN|KONTAKT OSS|TIL TOPPEN
F ø l g   p å   F a c e b o o k
o g   i n s t a g r a m