Fotografene Lillian & Lena » Fotografene Lillian & Lena I Fotograf Oslo , bryllup, baby og bedrift

Gravidfoto

Gravidfotografering

Det blir stadig mer populært å ha bilder fra noen av de mest magiske månedene i sitt liv. Dette er spennende for både mor og barn å se tilbake på i ettertid.

De fleste velger èn fotografering rundt siste mnd av graviditeten, mens noen ønsker å ta bilder gjennom hele svangerskapet, da gjerne rundt fem fotograferinger i løpet av graviditeten. Da lager man gjerne en collage tilslutt der man ser megen vokse.

Om du skal ha én fotografering anbefaler vi at du kommer når du selv synes at magen er fin og du føler deg vel. Gjerne mellom uke 32-36, så den synes godt. Det er greit å gjøre det før man får vann i kroppen, og mens man fortsatt føler man har overskudd. Man kan selvsagt ta med seg både søsken og den kommende far på bildene. Gravidfotografering kan med fordel gjøres ute,- både i sommer og vinterhalvåret. Fotografering i Botanisk Hage er uten tillegg i prisen.

Gravidfotografering

Pris : 2400 kr

Tillegg for hjemmefotografering eller annen location Oslo kr.700

Tillegg foto lørdag kr.400,-

For vår fullstendige prisliste gå til priser


 Etter fotograferingen

Ca en uke etter fotograferingen kommer dere til visningstime som vi setter opp samtidig med at dere booker fotograferingen. Visningstimen er deres mulighet til å få bildene dere ønsker tilpasset akkurat dere. Her ser vi på utvalgte bilder og formater, takkekort og design, album, collage og eventuellt andre ting som dere lurer på. For tips og informasjon ta en kikk på planlegg hjemmet ditt sidene våre. Etter visningstimen får du tilgang til ditt personlige webgalleri på våre hjemmesider. Her er det gjort enkelt for deg å markere favoritter, bilder du vil ha i album, collager etc. Det gis 15% rabatt på våre Signatur Pakker under oppsatt visningstime og de 6 neste dagene*.

*Tilbudet er gyldig maks 3 uker etter utført fotografering.

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg hjertelig velkommen til Fotografene Lillian & Lena.

FACEBOOK DEL|TIPS EN VENN|KONTAKT OSS|TIL TOPPEN
F ø l g   p å   F a c e b o o k
o g   i n s t a g r a m