Fotografene Lillian & Lena » Fotografene Lillian & Lena I Fotograf Oslo , bryllup, baby og bedrift

Familiefotografering/Gruppefotografering

Hele gjengen på et fat!

Samle hele familien til familiefotografering i Oslo. 2-bente, 4-bente eller andre typer familiemedlemmer…? Ingen er for store og ingen er for små. Familie og gruppefotografering er alt fra kjernefamilien til russegjengen eller barselgruppa. Hvorfor ikke bestille tid til storfamilien, vi kan sette av ekstra tid til dere så dere rekker både store søsken, små søsken, foreldre og barnebarn og kanskje noen kjærestebilder av de voksne.

Hva skal vi ha på oss? Dette spørsmålet får vi ofte…

Først og fremst; ta på dere noe dere er komfortable i og som gjenspeiler hvem dere er. Går dere aldri i kjole og dress er det ikke sikkert du har lyst til å ha et bilde av dere alle i det på veggen heller. Uansett hva dere velger, formellt eller casual er det lurt å ikke blande inn for mange farger/elementer. Å holde bare én fargetone/fargeskala kan bli veldig lekkert, det samme kan flere sterke farger sammen. Men bestem dere for én av delene, altfor mange forskjellige farger kan tidvis bli rotete å se på. Er det vanskelig å samkjøre dere fordi dere ikke bor i samme hus/by etc… Fortvil ikke, -sh bilder redder dere fra fargeklæsj!

 

 Familiefotografering

Pris : kr.1900,-

Tillegg ekstra 1/2 time kr.750,-

Tillegg foto annen location : kr.700,-

Tillegg foto lørdager : kr.400,-

Her finner du vår fullstendige prisliste


 Etter fotograferingen

Ca en uke etter fotograferingen kommer dere til visningstime som vi setter opp samtidig med at dere booker fotograferingen. Visningstimen er deres mulighet til å få bildene dere ønsker tilpasset akkurat dere. Her ser vi på utvalgte bilder og formater, takkekort og design, album, collage og eventuellt andre ting som dere lurer på. For tips og informasjon ta en kikk på planlegg hjemmet ditt sidene våre. Etter visningstimen får du tilgang til ditt personlige webgalleri på våre hjemmesider. Her finner du alle de utvalgte bildene fra fotograferingen din og det er gjort enkelt for deg å markere favoritter, bilder du vil ha i album, collager etc. Bestilling av bilder gjøres direkte i nettløsningen eller på mail. Det gis 15% rabatt på våre Signatur Pakker under oppsatt visningstime og de 6 neste dagene*.

*Tilbudet er gyldig maks 3 uker etter utført fotografering.

Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg hjertelig velkommen til Fotografene Lillian & Lena.

FACEBOOK DEL|TIPS EN VENN|KONTAKT OSS|TIL TOPPEN
F ø l g   p å   F a c e b o o k
o g   i n s t a g r a m