Fotografene Lillian & Lena » Fotografene Lillian & Lena I Fotograf Oslo , bryllup, baby og bedrift

Nå er det snart tid for fotografering til julekort i vårt lille juleland.

Julekort2017_minisession

Fotograferingsdager 2017

 

søndag 19.11 fra kl.10 – 13

mandag 20.11 fra kl.10 – 15

 

Det er kun 12 plasser ledig på søndagen, og du må reservere din plass/tid i forkant begge dager.  Reservasjonen er bindende.

20 stk julekort inkl.fotografering kr.990,-

 

NB! Julekort fotografering er en mini-fotografering der barna blir fotografert i vårt juletema for året og må ikke forveksles med en vanlig barnefotografering der man har anledning til flere skift og mange bilder å velge mellom i etterkant. På julekortfotografering settes det av 10-15 minutter pr.kunde og i løpet av denne tiden fotograferes barnet og bilde(r) til kort velges. Det vil være aledning til flere tilvalg til basispakken på selve dagen.

TILVALGSMULIGHETER:

 

 pr.ekstra 10 julekort kr.400,-

ekstra bilder i kort/bilde på forside kr.150,- pr.stk

egen trykket tekst i kortet kr.150,-

 innrammet bilde 18×24 kr.690,- (samme som julekort)

Digitalfil kr.950,- (samme bilde som julekort)

I år går vi for julefargene lilla og gull, og du kan velge et av disse motivene:

Forside_julekort2017web

Julekort motiv: Merry Christmas lilla

Forside_gevir_web

Julekort motiv : Gevir

 

Forside_rein_web

Julekort motiv: Rein

Forside_merry christmasCMYK_web

Julekort motiv: Merry Christmas hvit

FACEBOOK DEL|TIPS EN VENN|KONTAKT OSS|TIL TOPPEN

Det blir stadig mer populært å ha bilder fra noen av de mest magiske månedene i sitt liv. Dette er spennende for både mor og barn å se tilbake på i ettertid.

De fleste velger èn fotografering, mens noen ønsker å ta bilder gjennom hele svangerskapet, da gjerne rundt fem fotograferinger.

gravid_akt_fotografenelillianoglena_11 gravid,akt,boudoirfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena07 gravid,akt,boudoirfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena12Om du skal ha en fotografering anbefaler vi at du kommer når du selv synes at magen er fin og du føler deg vel. Gjerne mellom uke 32-36, så den synes godt. Det er greit å gjøre det før man får vann i kroppen, og mens man fortsatt føler man har overskudd. Man kan selvsagt ta med seg både søsken og pappa på bildene.

Gravid Gravid Gravid

Forberedelser til gravidfotografering

Her er det helt opp til deg hvordan du velger å kle deg. Noen ønsker å vise mye kropp og ta aktfoto, mens andre ønsker å være påkledd. Om man vil ha klærne på er det finest med tettsittende klær, så magen kommer til sin fulle rett.

Om man skal ta aktbilder er det lurt å huske på at man ikke skal ha på stram BH og sokker som setter igjen merker på huden. Vi har også masse stoffer og tyll som man kan drapere kroppen i, slik at man ikke føler seg så naken. Det skaper også en vakker dimensjon til bildene.

Hver årstid har sin sjarm, og bildene trenger ikke bli tatt inne i studio. Vi har Botanisk hage rett utenfor døren, som er en fin bakgrunn for bilder. Det finnes også mange andre steder rundt i Oslo som gir et flott bakteppe. Om det er snø i luften eller løv på bakken kan dette gi flotte farger og nydelig lys. Når det kommer til sminke og hår anbefaler vi at du møter ferdig stylet og pent sminket.

gravid,akt,boudoirfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena13Til slutt kan vi også tipse om en stylet shoot, også kalt temafotografering. Mange velger å avsløre kjønnet på denne måten, med gassballonger i tradisjonelle farger.

Er du interessert i gravidfotografering? Ta kontakt med oss for mer informasjon!  

 

FACEBOOK DEL|TIPS EN VENN|KONTAKT OSS|TIL TOPPEN

La oss ta de fine familiebildene!  Etter over ti år har vi mange tips og triks som får frem de største smilene hos store og små 🙂

Familiefotografering

Vi oppfrodrer dere til å ha det gøy med barna slik at bildene blir mest mulig naturlig. Fortell gjerne barna i forkant at vi skal leke og ha det morsomt,- da kommer smilene naturlig på bildene. Vi vil stå for selve underholdningen og vi vet hvike knapper vi skal trykke på for å få frem latteren. Vi starter ofte med familiebildene så det kan være lurt å ha første antrekket på når dere kommer,- eventuellt skifte her før timen.

En stor del av det visuelle aspektet er valg av klær. Pass på at dere matcher hverandre i stil og farger,- to skift holder lenge for hele familien . Spør oss gjerne på forhånd om du vil ha tips til antrekk!

Familiefoto_osloPå selve dagen er det viktig at hele familien kommer uthvilte og opplagte. Er barna små, snakk gjerne med dem og forbered dem på det som skal skje. Barna synes det er stas å bli inkludert og gleder seg kanskje litt ekstra.

Bildene skal speile dere som familie, si gjerne i fra på forhånd om dere har ideer dere vil sette ut i livet. Bildene trenger ikke være stive og «rett opp og ned», men kan gjerne være morsomme og avslappet.

Familiefotografering_2

Husk på at dette er bilder som gjerne vil henge fremme i mange år fremover. Derfor kan det være lurt å tenke på hvilke type bilder man ønsker, og at de skal passe inn i hjemmet. Tenk derfor litt på hvilken vegg du ønsker å henge opp bildene på, og hvilke størrelser du ønsker.

Man kan med stort hell ta bildene utendørs. Kanskje dere har et spesielt sted som familien er ekstra knyttet til? 

Familiefotografering er en hyggelig opplevelse for store og små og gir nydelige minner!

Ta kontakt om du er interessert i familiefotografering i Oslo og omegn.

 

FACEBOOK DEL|TIPS EN VENN|KONTAKT OSS|TIL TOPPEN

Å ta bilder ute i naturen eller i byen kan gi bildene dine det lille ekstra. Vi i Fotografene Lillian & Lena er så heldige at vi har Botanisk hage som nærmeste nabo. Dette skaper bakgrunn for fantastiske fotografier og gøy er det også!

barnafotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena42

portrettfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena07

Et bilde tatt ute i det fri skaper en mer avslappet ramme rundt fotograferingen, og det er lettere å være seg selv foran kameraet. 

Kanskje har dere et sted som betyr noe ekstra spesielt for dere? Et vann hele familien pleier å dra til, en strand som betyr noe, eller rett og slett nabolaget deres. Oslo har masse fantastiske steder som egner seg som bakgrunn, og kanskje har dere en kul trapp i nærheten?

barnafotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena21 barnafotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena22

Ekstra viktig å tenke på hva man skal ha på seg

Når man tar bilder utendørs er det ekstra viktig at klærne er ton-i-ton og at hele familien matcher, siden bakgrunnen kan inneholde mange forskjellige elementer. Med matchende klær gir det et ryddigere uttrykk. For utefotografering holder det med ett til to skift.

familiefotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena21

familiefotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena33

Det er viktig å huske at det ikke bare er sommerhalvåret som passer seg for utefotografering. Hver årstid har sine farger og sin sjarm som gir flotte bilder. Høsten med løv og trær i flotte gul-toner gir bildet det lille ekstra, og hva med å kle opp familien i matchende lue og votter når snøen ligger på bakken? 

Familie, brun bakgrunn, 3 gutter, ut fotografering, Botanisk hage blogg2

Når man tar bilder utendørs kan man få fine og naturlige dokumentarbilder, som kan være vanskelig å få til i studio. Dokumentarbilder er bilder som blir tatt «i øyeblikket», for eksempel når hele familien leker og snakker sammen.

Utendørsfotografering passer vel så bra for familier, babyer og for konfirmanten.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål eller ønsker fotografering i det fri.

FACEBOOK DEL|TIPS EN VENN|KONTAKT OSS|TIL TOPPEN

Konfirmasjonen er gjerne en dag man husker resten av livet. Derfor er det fint med bilder av konfirmanten som kan henges på veggen, legges i album og brukes som takkekort.

konfirmasjonfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena01

Dagens ungdom vil gjerne ha litt flere bilder enn bare det tradisjonelle bunadsbildet. Derfor tar vi noen i finstasen, og noen litt mer hverdagslige. 

konfirmasjonfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena05 konfirmasjonfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena08

Man får også flotte bilder til takkekortene, som er vanlig å sende ut etter at dagen er overstått. Foreldre kan gjerne bli med på noen av bildene, så har man et familiebilde også.

konfirmant_oslo_fotograf1 konfirmasjonfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena28Konfirmanten selv setter også pris på å få bli avbildet av en profesjonell fotograf som får frem de beste sidene. Da har man muligheten til å få bilder som kan brukes til Facebook, Instagram og andre sosiale medier senere.

utendørs,konfirmant, portetter, miljø

konfirmasjonfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena20

Et godt argument for å sette bort jobben til fagfolk, er at ungdommen ofte er mer medgjørlige mot profesjonelle, og man slipper småkrangling og sure miner når bildene skal tas. Ikke alle er like komfortable foran kameraet og trives med å bli tatt bilde av, men med proffe fotografer og avslappet stemning får man fine bilder på kort tid.

Man kan gjerne kombinere både studiobilder, med bilder tatt utendørs. Vi har Botanisk hage rett utenfor døren, som er et fantastisk bakteppe for alle type bilder. Har dere en fin hage, eller et annet sted hvor dere synes det er spesielt fint, kommer vi gjerne ut på location. 

konfirmasjonfotografering_fotografOslo_fotografeneLillianog Lena12

Det holder med to skift for en konfirmantfotografering. Ett i finstasen, og ett mer avslappet. Velg klær du føler deg fin og vel i. Sminke og hår gjør du akkurat som du vil med, det viktigste er at du føler deg vel og som deg selv.

PrintØnsker du konfirmasjonbilder i studio eller ute i det fri? Ta gjerne kontakt med oss her!

 

FACEBOOK DEL|TIPS EN VENN|KONTAKT OSS|TIL TOPPEN
F ø l g   p å   F a c e b o o k
o g   i n s t a g r a m